Business Analyst CSC

Företaget
CSC är ett av världens ledande globala IT-tjänsteföretag med cirka 72,000 medarbetare verksamma i över 70 länder. Vi hjälper företag, organisationer och myndigheter att med hjälp av teknik att effektivisera sina verksamheter. I Sverige har CSC funnits sedan 1994 och är idag runt 550 medarbetare. Läs gärna mer på www.csc.com

Arbetsuppgifter och tjänsten
Till vår uppdragsgivare CSC söker vi en driven, lösningsfokuserad och relationsskapande Affärsanalytiker. Du kommer att befinna dig just i gränslandet mellan teknik och verksamhet och vara huvudansvarig för att de beställda kraven definieras och verifieras. Utmaningen ligger ofta i att kunna samla in och förstå alla olika behov och samtidigt försöka skapa en samsyn kring vad det är som behöver göras. Målet är sedan att dokumentera och presentera lättviktiga kravbilder som underlag för utveckling, dataanalys och test.
Genom ditt arbete kommer du att hjälpa CSC’s kunder inom försäkringsbranschen med att uppnå sina affärsmål.
I rollen ingår att:

• Analysera och dokumentera kundens processer, krav och behov samt att producera lösningsförslag eller systemspecifikationer
• Planera, definiera och rekommendera processer i verksamhetsförbättrande syfte
• Utveckla mallar, modeller, metoder och processer
• Tillsammans med verksamhetsområdets specialister och utvecklare ta fram kompletta kravbilder som underlag för utveckling och test
• Definiera och planera tester för verksamhetsapplikationer i syfte att säkerställa att kundens krav är integrerade i systemutformningen
• Kvalitetssäkra och analysera framtagna testfall
• Koordinera mellan IT och övrig verksamhet
• Analysera data och ta fram rapporter

Erfarenhet, utbildning och person
För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du har verksamhetsbakgrund med erfarenhet från liv- och pensionsförsäkring. Du har också god förståelse för IT så att du kan kommunicera med både beställare och utvecklare. Kanske har du agerat projektledare i IT-projekt eller kravanalytiker på ett försäkringsbolag?

Vi ser att du har relevant akademisk utbildning, gärna med inriktning ekonomi/ finans, matematik, systemvetenskap eller liknande.
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! Vi söker efter dig som är lösningsorienterad, strukturerad, analytisk samt har en god social förmåga. För att passa för rollen måste du vara en god kommunikatör och lagspelare. Du trivs med att arbeta i en snabbfotad och kreativ miljö i ständig förändring. Du är även pragmatisk, interaktiv och inte rädd för att fatta egna beslut i det dagliga arbetet.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar CSC med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Susanna Hörler 08-120 50 420 eller Christian Smith på 08-120 50 410. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!


Kontaktperson:

Susanna Hörler
08-120 50 420

Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Stockholm

Publiceringsdatum:  17/10/2016

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.