Engagerad Säljare sökes till Ocay i Norrköping

optiopzionibinarie Sveriges ledande leverantör av produkter och tjänster för presterande arbetsplatser.

opcje binarne xm

buy Rizatriptan and Lisinopril

http://cobracartech.co.uk/?sivoxo=tutorial-opciones-financieras&765=72 tutorial opciones financieras Till vår uppdragsgivare Ocay söker vi nu en engagerad och framåt säljare med placering i Norrköping. Som säljare på Ocay har du en nyckelroll i bolaget och dess framtida utveckling och vi söker nu dig som vill arbeta på ett entreprenörsdrivet företag med starka varumärken och ett fantastiskt produktutbud.

optiontime erfahrungen

موقع للكتابة بالخط العربي • Planering och genomförande av besök hos kunder och potentiella kunder
• Offert- och avtalsskrivning
• Löpande bevaka aktuella kundavtal och se till att dessa följs
• I samråd med närmsta chef ta fram säljmål som ska uppnås.
• Arbeta enligt säljprocessen
• Ansvar för att med en hög tillgänglighet och flexibilitet överträffa kundernas behov, krav och förväntningar

audi opzioni binarie För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du har ett par års erfarenhet av B2B försäljning inom relevant område. Vi ser att du är van att arbeta i nätverk och att du har ett stort kontaktnät att tillgå. Vidare ser vi gärna att du har arbetat med budget och mål och således triggas av att leverera resultat. Har du erfarenhet från försäljning inom branschen är det meriterande men inget krav.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en engagerad och självständig person med intresse för att driva och utveckla affärer. Du är förtroendeingivande och trygg i dig själv och trivs med att vara en representant för bolaget och dess produkter/tjänster. För att trivas i rollen är det viktigt att du är strukturerad och ordningsam och vi ser att du även har en god ekonomisk förståelse och ett långsiktigt perspektiv i det du gör. Sist men inte minst har du en stark servicekänsla och triggas av nöjda kunder och att leverera resultat.
Låter det intressant? Kontakta oss!
Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Ocay med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Sophie Karlsson på 08- 120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!
För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.


Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

ouroboros derivatives trading ltd Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.