Ansvarig Data Quality

come funzionano le opzioni

opcje binarne szkolenie

trader online italiani

high yield strategie für binaere optionen • Framtagande av riktlinjer och guidelines inom området
• Etablera processer, rutiner och ansvar kring datakvalitetsförbättringar
• Säkerställa efterlevnad av policys och riktlinjer kring datakvalitet
• Operativt driva datakvalitetsförbättringar
• Säkerställa implementationen av en kvalitetssäkrad katalog över koncernens viktigaste begrepp och definitioner (Business Glossary)
• Etablering av mätetal och KPI:er kopplat till datakvalitet
• Ingå som resurs i strategiska projekt och program kring informationshantering och datakvalitet

binäre optionen call und put gleichzeitig • Etablering av ”data governance modell” med roller och ansvar kring information och begrepp
• Utveckling av Skandias informationsmodell

tipps und tricks bdswiss

binaire opties tactiek

För att lyckas i rollen behöver du ha mycket god affärsförståelse och erfarenhet av att arbeta med discipliner, processer och koncept inom området datakvalité, information management samt lösningar inom business intelligence och master data området. Vi ser även att du har erfarenhet av leverans från olika perspektiv samt van att arbeta i projekt och uppdrag i komplexa miljöer. Du har en mycket god kommunikationsförmåga samt är van att presentera och leda workshops.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi hoppas hitta dig som är driven, framåt och som vill vara med och bygga upp en ny funktion inom Skandia. Du trivs med att ta ett stort ansvar och att arbeta strukturerat och långsiktigt för att utveckla verksamheten framåt. Du har lätt för att bygga relationer och att förmedla ditt budskap till övriga inom organisationen. Du bör trivas i en föränderlig miljö där det finns stora möjligheter att påverka och medverka till positiva förändringar.

Låter det här som en intressant roll för dig? Kontakta då oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Skandia med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sophie Karlsson , 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!


sites de opções binarias Kontaktperson:

Sophie Karlsson
08-12050423

http://markmymusic.com/?u=%D9%83%D8%B3%D8%A8-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%84-%D8%B9%D9%84%D9%89-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%81%D9%8A-%D9%86%D9%8A%D8%AC%D9%8A%D8%B1%D9%8A%D8%A7&741=7f كسب المال على الانترنت في نيجيريا Tjänstens omfattning:  Heltid

seroquel 75 mg Anställningsform:  Tillsvidareanställning

analisi tecnica in opzioni binarie Placeringsort:  Stockholm

http://gsc-research.de/gsc/datenbank/suchergebnis/index.html bewertung bdswiss Publiceringsdatum:  21/09/2016

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

strategie inwestycyjne opcje binarne Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.