UX Unicorn till SPP

http://www.hopeforthewearymom.com/?strazu=opzioni-binarie-grafico&d84=b2 opzioni binarie grafico

opciones binarias depositos bajos

sugeremento online per opzione binarie 60 secondi

binäre optionen handeln strategie

خدمة autotrading الخيارات الثنائية

http://feltonveterinaryhospital.com/?olja=strategia-guadagno-iqoption&49c=8b strategia guadagno iqoption designlösningar, nya lösningar och designförslag.
• Ta fram lösningsförslag i samarbete med Business Analysts och UX
• Skapa prototyper i Bootstrap, Balsamiq och Axure samt optimera för browser
• Parprogrammera med systemutvecklarna
• Göra EpiServer-lösningar samt bygga design till templates.
• Utarbeta och göra designförslag i Photoshop
• Vara deltagare i användbarhetstester samt göra online tester i Optimal workshop.

tradding game demo Erfarenhet, utbildning och person
Vi söker dig som är nyfiken och vill ligga i framkant vad gäller trender inom designstandarder. För att vara framgångsrik i denna roll har du arbetat minst 5 år som webb- och mobildesigner med en stark förståelse för mobila plattformar som iOS och Android. Vi vill att du har djup kunskap i HTML5, CSS3(Less), JavaScript samt färdigheter i Bootstrap, Balsamiq samt Axure. Du kan även jobba i designverktyg som Photoshop.

Det är en fördel om du har en relevant utbildning och har arbetat agilt tidigare. Goda kunskaper i svenska är en förutsättning för rollen.

I denna rekrytering värderar vi de personliga egenskaperna högt. Vi söker dig som är kommunikativ och med en förmåga att självgående aktivt samarbeta med tvärfunktionella team. Du är ansvarstagande, flexibel och har förmåga att behålla fokus i snabba förändringar. Vi söker en person som är passionerad inom webb och mobil!

Vill du ta ett stort ansvar och vara en nyckelperson samt skapa den bästa digitala kundupplevelserna? – Då kan rollen som UX Unicorn på SPP vara rätt för dig!

Inom SPP bryr vi oss om mer än aktuella arbetsuppgifter och personlig karriär. Som anställd i SPP får du också möjlighet att påverka världen i en mer hållbar riktning. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.
Som en del av den finansiella sektorn är SPP/Storebrand mån om att våra medarbetare har hög personlig integritet och ett etiskt förhållningssätt. Som en följd av detta kan det, med kandidatens samtycke, bli aktuellt med en bakgrundskontroll under anställningsprocessen.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar SPP med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Anna Smedberg på 08-120 50 429. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!


opzioni binarie iq Kontaktperson:

Anna Smedberg
08-1205029

binûÃ Tjänstens omfattning:  Heltid

opzioni binarie taurus trading Anställningsform:  Tillsvidareanställning

tips voor binaire opties Placeringsort:  Stockholm

www 24option Publiceringsdatum:  25/09/2016

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

forex più Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.