KPMG söker Senior Redovisningsspecialist med inriktning mot försäkring

power option demo

no deposit bonus forex

libri per opzioni binarie

newaccounts etxcapital com

كيف أكسب المال مع الفوركس

http://www.amtechinternational.com/?salsa=%D8%A7%D9%84%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D8%B5%D8%A7%D9%86%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D9%88%D9%82&705=37 الخيارات الثنائية صانع السوق • Kvalificerad rådgivning inom redovisningsområdet och regelverksområdet.
• Kompetensutveckling internt och externt
• Proaktiva beredningar och utredningar kring aktuella frågeställningar inom redovisningsområdet och regelverksområdet samt utveckling av praktiskt tillämpbara lösningar
• Förvärvstransaktioner och omstruktureringar, ofta tillsammans med specialister på skatt och M&A
• Solvens 2 och tjänstepensionsregler främst avseende, redovisnings- och värderingsfrågor samt publik rapportering och rapportering till Finansinspektionen.

http://accomacevents.com/?aladin=binäre-optionen-absichern-de-strategie binäre optionen absichern de strategie

Vi ser att du är Civilekonom eller har motsvarande utbildning som ses som likvärdig, alternativt har högre utbildning. Du kommer att vara en av KPMG:s specialister inom redovisning och regelverk och din erfarenhet och kompetens är därför av största vikt.

Det viktigaste är att du har ett gediget och genuint intresse för redovisningsfrågor och regelverksfrågor. Du har en analytisk och problemlösande förmåga vilket gör att du trivs i en rådgivande funktion både internt och i kontakter med kunderna. På KPMG skapar du din egen roll och vardag och därför krävs det att du är självgående och drivande som person. Vidare ser vi att du har ett affärsmässigt och säljande sätt. Du drivs även av att utveckla andra och att hjälpa kunder att lösa problem. KPMG:s kunder kommer att genomföra många förändringsprojekt och projektledningsegenskaper är också meriterande.

KPMG kan erbjuda dig ett arbete inom ett globalt och världsledande företag med god stämning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter både i Sverige och utomlands.

Låter det intressant? Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar KPMG med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Åsa Nygårds på 08-120 50 424. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!


top option Kontaktperson:

Åsa Nygårds
08-12050424

opcje binarne demo exbino Tjänstens omfattning:  Heltid

http://www.ivst-vz.de/?debin=handel-bin%C3%A4re-optionen-tipps handel binäre optionen tipps Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Stockholm

http://fysiotopics.nl/old/wp-admin/ binäre optionen 60 sek strategie Publiceringsdatum:  26/09/2016

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

opcje binarne najnizszy depozyt Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.