Konsult för implementation av system inom HR området

http://nandk.com/nandkpublications/ opciones binarias binoa Aditro är ett ledande tjänsteföretag inom HR-, löne- och ekonomiförvaltning. Med våra lösningar stöttar vi våra kunder i utvecklingen och driften av sina processer för att skapa en enklare jobbvardag.

http://winevault.ca/?perex=opzioni-binarie-simulazioni opzioni binarie simulazioni

http://steinbierkeller.com/?veselo=eztraider&012=72 eztraider

sc fxoro com Till Aditro söker vi nu dig som vill ha nya utmaningar och som gillar att genomföra och driva olika typer av uppdrag inom HR-området. Du trivs i konsultrollen och vill arbeta i en miljö där egna initiativ och idéer uppskattas och uppmuntras. Är du kundfokuserad och motiveras av att nå uppsatta mål samtidigt som du kontinuerligt driver förbättringar som leder till ökad effektivitet och kvalitet? Då kan du vara den vi söker.

iq option e regolamentato consob

opzioni binarie 15 secondi

binäre optionen markt

www optiontime com Erfarenhet, utbildning och person
Vi söker dig som har en akademisk examen inom HR, IT eller likvärdig utbildning. Vi ser att du har en god förståelse och erfarenhet av att arbeta med HR-processer, IT-applikationer samt databaser. Har du erfarenhet av Aditros egna system eller andra HR eller lönesystem som avancerad användare eller systemförvaltare är det meriterande. Du är van att delta i och/eller leda projekt och har erfarenhet av process- och förändringsarbete. Vi ser gärna att du har bakgrund från liknande konsultverksamhet, inom IT eller på annat sätt vana av att arbeta med IT-lösningar.

För att vara framgångsrik i rollen krävs att du är serviceinriktad, initiativrik, affärsmässig och målinriktad. Du har lätt för att skapa och behålla goda relationer både med kunder och med kollegor. Vidare är du kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska. Du har även goda kunskaper i engelska som är vårt koncernspråk. Du gillar utmaningar och har en förmåga att se och förstå helhetslösningar utifrån kundens perspektiv.

Vi erbjuder dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en spännande bransch. Du får en självständig och ansvarsfull roll i ett trevligt företag och i nära samarbete med skickliga kollegor.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Facklig representant:

Jeremias Grym
Akademikerna
+46104511713
jeremias.grym@aditro.com

Camilla Regn
Unionen
+46104511807
camilla.regn@aditro.com

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Aditro med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Sophie Karlsson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!

För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.


bdswiss com demo Kontaktperson:

Sophie Karlsson
08-120 50 423

binary option demo Tjänstens omfattning:  Heltid

opzioni binarie demo yahoo Anställningsform:  Tillsvidareanställning

handel mit binären optionen erfahrungebericht Placeringsort:  Stockholm

iq optzion Publiceringsdatum:  11/10/2016

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

sistema binario trading euro dollaro Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.