Utvecklare med testinriktning inom medicinteknik

http://www.swazilandforum.com/?n=autopzioini-binario-com autopzioini binario com

binaire opties bux

banca trading online

تداول العملات الأجنبية في كينيا

Real online job to make real money you

negative erfahrungen mit anyoption • Design och implementation av enhets-, integrations- och regressionstester
• Kontinuerlig förbättring av testverktyg och testmiljö
• Tillsammans med andra testare ta fram teststrategier
• Kravhantering och sårbarhetsanalys
• Riskidentifiering och riskanalys
• Exekvering av manuella och automatiserade testfall
• Effektivisering av befintliga testfall och testmetoder

interactive brokers demo

Avdelningen arbetar sedan flera år tillbaka agilt utifrån SAFe-metoden med flexibla team. Här finns fantastiska möjligheter att utvecklas vidare genom att lära av mycket kompetenta kollegor.

Avdelningen karaktäriseras av familjär stämning och högt i tak. Tjänsten är med placering på huvudkontoret i centrala Stockholm.

http://uplaf.org/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/static/slideshow/jquery.waitforimages.min.js?ver=2.1.31 apotek 24 net kamagra 100mg köpa Erfarenhet, utbildning och person
Vi letar efter dig som har jobbat några år med systemutveckling, gärna med stora komplexa system. Du har erfarenhet och kunskap i hur ett system testas och extra meriterande är om du har erfarenhet av testautomatisering. Du är bekväm med programmering (C#, C++, Python eller motsvarande) och det är en fördel om du har erfarenhet av SOA, Visual Studio, databaser och agila arbetssätt. Du har en akademisk examen i datavetenskap eller liknande.

Vi ser att du har mycket goda kunskaper i engelska och gärna en god förståelse i svenska.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för testning! Du är noggrann, har ett öga för detaljer och är mycket kvalitetsmedveten. Vidare letar vi efter dig som gillar att arbeta i team med allt vad det innebär i termer av att dela med sig av kunskap, vara lyhörd och kunna sätta teamet först.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Elekta med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Anna Smedberg på 08-120 50 429. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!


opcje binarne broker Kontaktperson:

Anna Smedberg
08-120 50 429

broker opzioni binarie demo gratuita Tjänstens omfattning:  Heltid

http://teen-spanking.com/?popka=lista-de-brokers-de-opciones-binarias-regulados lista de brokers de opciones binarias regulados Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Stockholm

الخيارات الثنائية إشارات التطبيق فون Publiceringsdatum:  26/10/2016

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

http://denistar.rs/?enot=60-sekunden-trades-ab-1 60 sekunden trades ab 1 Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.