Level Recruitment söker erfaren och driven rekryteringskonsult

binäre optionen spiel

Beställ generiska Inderal utan recept

indicadores de comercio exterior en mexico

Tastylia oral

monte paschi opzioni binarie

auto opzione binaria

ملخص الأبحاث

Vi ser att du har följande kvalifikationer:
• Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med kvalificerad rekrytering
• Vana och ett intresse av att arbeta med search som en naturlig del i rekryteringsprocessen
• Erfarenhet av att arbeta i en affärsdriven miljö där framgång bygger på stark drivkraft, professionellt agerande och högt engagemang
• En akademisk examen
• Meriterande är erfarenhet av att arbeta med rekrytering mot offentlig sektor
• Du talar och skriver engelska obehindrat

Vi värderar din personlighet högt. Vi söker dig som är en ”doer” och får saker att hända. För att du ska trivas på Level krävs en hög servicegrad, prestigelöshet och ett engagemang utöver det vanliga. Förmågan att kommunicera med kunder och gentemot varandra är en förutsättning för att få verksamheten att utvecklas, därför lägger vi stor vikt vid denna egenskap. Vidare värdesätter vi energi och ett engagemang i att lyckas med att hjälpa både en kund och en kandidat till en lyckad framgång.

Som anställd hos Level kommer du att kunna vara med och utveckla företaget mot nya mål. Vi är måna om att alla skall vara med och föra verksamheten framåt och eftersträvar en öppen dialog internt och vi stöttar varandra i arbetet. Känner du igen dig? Tveka inte att kontakta oss!

Ansökan
Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringsansvarig Susanna Hörler eller VD Patrik Smith på 08-120 50 400. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!


opciones binarias de 60 segundos Kontaktperson:

Susanna Hörler
08-120 50 420

Kamagra Billigt Tjänstens omfattning:  Heltid

ثنائي الخيار Investopedia Anställningsform:  Tillsvidareanställning

binära optioner kurser Placeringsort:  Stockholm

iqoption opinion Publiceringsdatum:  21/12/2016

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

http://dangerhardcoreteam.com/product/dht-signed-picture-card الخيارات الثنائية متعرج استراتيجية Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.