KPMG söker en Aktuarie

مجانا ثنائي التطبيق خيارات الإشارات

trading up la gratis per le prime 100 persone

patria binární opce

opcje binarne realne zarobki

binäre optionen abzocke

www leopzionibinarie com • Konsultationer vid konvertering till nya redovisningsstandarder, främst IFRS 17.
• Proaktiva beredningar och utredningar kring aktuella frågeställningar inom redovisningsområdet hänförligt till försäkringsavtal och utveckling av praktiskt tillämpbara lösningar
• Konsultationer i samband med förvärvstransaktioner och omstruktureringar, ofta tillsammans med specialister på skatt och M&A
• Konsultationer vid tillämpning av nuvarande svenska redovisningsprinciper (IFRS och lagbegränsad IFRS).

http://astrupdesign.dk/?serhio=bin%C3%A4re-optionen-lukrativ binäre optionen lukrativ

Du har erfarenhet av livförsäkring och har du även kunskap om skadeförsäkringsverksamhet så är det starkt meriterande. Förmåga att arbeta i projektform är också ett starkt plus.

Vi vill att du har Högskole-/Universitetsutbildning inom matematisk statistik, matematik eller gärna finansiell ekonomi.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Det viktigaste är att du har gedigna aktuariella kunskaper som kan kombineras med analys av effekter vid tillämpning av nya regler, exempelvis Solvens 2 och IFRS 17. Du behöver också ha ett genuint intresse för redovisningsfrågor samt att du brinner för att arbeta i en konsultdriven miljö.

Du har en analytisk och problemlösande förmåga vilket gör att du trivs i en rådgivande funktion både internt och i kontakter med kunder. På KPMG skapar du din egen roll och vardag och därför krävs det att du är självgående och drivande som person. Du drivs även av att utveckla andra och att hjälpa kunder att lösa problem.

KPMG kan erbjuda dig ett arbete inom ett globalt och världsledande företag med god stämning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.

Låter det intressant? Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar KPMG med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Louise Miliotis på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!


opciones binarias price action Kontaktperson:

Louise Miliotis
08-120 50 422

Tjänstens omfattning:  Heltid

tendenze opzioni binarie Anställningsform:  Tillsvidareanställning

recensioni di aotopzionibinarie Placeringsort:  Stockholm

opzioni binariewinner option Publiceringsdatum:  09/11/2016

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

http://www.youngasianescorts.co.uk/?baletos=%D8%A7%D9%84%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D8%B3%D8%B9%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D9%8A%D8%AC%D9%8A%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84&bc1=0a الخيارات الثنائية سعر التداول استراتيجية العمل Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.