Projektledare till Savills

Företaget
Savills är en internationell fastighetsrådgivare med 30 000 anställda i 60 länder. Företaget har ett komplett tjänsteutbud och erbjuder bland annat rådgivning inom transaktioner, due dilligence, corporate finance, analys, värdering, förvaltning, uthyrning och projektledning. Savills grundades i Storbritannien 1855 av entreprenören Alfred Savill och är i dag ett av världens ledande företag inom fastighetsrådgivning. Savills i Sverige har 95 anställda som erbjuder både stark lokal närvaro och internationell utblick. Läs mer på www.savills.se

Arbetsuppgifter och tjänsten
Savills är en organisation som präglas av en entreprenörsanda. Det är en platt organisation där det är högt i tak och nära till beslut. Det är en kultur som inbjuder till egna förslag och där du som anställd förväntas ta ett eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Då Savills projektgrupp behöver förstärkas hjälper nu Level Recruitment vår uppdragsgivare Savills att rekrytera en projektledare som självständigt ska kunna leda och driva stora och mindre byggprojekt. Som projektledare tar du ett självständigt ansvar över dina projekt. Exempel på arbetsuppgifter kommer att vara:

• Leda projekt som innefattar både underhåll och större ROT-projekt i de bostads- och affärsfastigheter i Stockholmsområdet som Savills utvecklar och förvaltar
• Arbeta tillsammans med våra övriga Savills kontor i Sverige och Europa
• Medverka vid diskussioner angående utvecklings- och projektarbeten med externa fastighetsägare
• Initiera och driva projekt, för fastighetsägarens räkning, av fastigheter inom förvaltningsuppdraget i samråd med förvaltningsorganisationen
• Allmänt stöd till förvaltningsorganisationen avseende projektfrågor
• Ansvar för planering av projektresurser
• För fastighetsägares räkning ta rollen som byggherreombud och ansvara för större byggprojekt
• Ta fram beslutsunderlag, göra inventeringar och utredningar inför projekt
• Ansvara för framtagande av produktions- och investeringskalkyler
• Genomföra upphandling och inköp av leverantörer
• Koordinera, leda och följa upp pågående projekt med förvaltning och leverantörer
• Styra projekt mot uppsatta mål, avseende ekonomi, tid och teknik, med fortlöpande rapportering, besiktning och slutredovisning av projekt

Tjänsten är placerad på Savills huvudkontor vid Sergels Torg. Du kommer att rapportera till chefen för projektavdelningen.

Erfarenhet, utbildning och person
Vi söker dig som har minst 5-10 års erfarenhet av projektledning. Du har en bred bakgrund av att arbeta med om – och tillbyggnationer, underhåll och ROT-projekt av bostäder och kommersiella fastigheter. Som person tar du ett självständigt ansvar för dina projekt och har en hög drivkraft. Du trivs med att arbeta i team. Har du erfarenhet av att göra kalkyler och kostnadsberäkningar ser vi det som värdefullt, lika så om du har haft kvalitetsansvar enligt PBL och KA certifiering nivå K.

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning och har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

För att passa i den här rollen bör du vara strukturerad och ha lätt för att samarbeta. Du tycker om att arbeta tillsammans med människor. För att hantera uppdraget behöver du vara flexibel och självgående. Andra önskvärda egenskaper är en god social kompetens med en kund- och serviceorienterad inställning. Du har en målinriktad inställning, är driven och engagerad.

Savills erbjuder i sin tur ett stimulerande och omväxlande arbete med ett brett tekniskt och kommersiellt innehåll och med ett stort mått av eget ansvar. Företaget har många intressanta projektledningsuppdrag och erbjuder stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Savills med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Louise Miliotis, Level Recruitment på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!


Kontaktperson:

Louise Miliotis
08-120 50 422

Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Stockholm

Publiceringsdatum:  03/01/2017

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.