Nyfiken BIM-projektör som är redo för en nyckelroll

Företaget
Equator består idag av ca 50 duktiga medarbetare och arbetar främst med uppdrag inom handel, kontor och bostäder. Ofta ombyggnader där vi behöver hantera komplexa förutsättningar, formmässig lyhördhet och kulturhistoriska aspekter tillsammans med långtgående hållbarhetskrav. Equator månar om ett gott samarbete externt såväl som internt vilket resulterar i framgångsrika projekt, estetiskt såväl som ekonomiskt.

Det inarbetade europeiska nätverket Equator European Architects ger kunskap om internationella sammanhang, förutsättningar och beslutsprocesser. Många av anställda har en utländsk bakgrund vilket berikar kontoret med kompetens och erfarenhet.

Verksamheten grundades 1952, arbetar långsiktigt, rankas AAA enligt Dun & Bradstreet, och ägs idag av 10 partners.

Arbetsuppgifter och tjänsten
Equator är ett konkurrenskraftigt BIM-kontor som ligger i framkant vad gäller teknik och kunskap. Kontoret har som mål att BIM-projektera alla projekt, oavsett typ av projekt och projektgrupp.

För att fortsätta att utvecklas och ligga i framkant behöver nu kontoret förstärka med en erfaren BIM-projektör vars roll är att proaktivt driva BIM som projekteringsmetod inom sina egna, men även andras projekt, samt stötta övriga medarbetare på kontoret inom olika BIM relaterade frågeställningar.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Utifrån kontorets framtagna BIM strategier implementera BIM som arbetsmetod inom sin arbetsgrupp
- Brygga över information och kunskap till övriga medarbetare
- Marknadsföra BIM och alla dess relaterade programvaror inom sin arbetsgrupp
- Delta i projektering och dess strukturering
- Skapa anpassade familjer i arbetsgruppens projekt
- Delta i kontorets BIM-grupp och komma med idéer för att utveckla kontorets metoder och strategier.

Equator månar om att du utvecklas och får ta ansvar i din roll, och du kommer att ha en stor frihet i att hitta sätt och metoder för att få kompetensen om BIM att öka.

Kontoret, bestående av drygt 50 medarbetare, präglas av en öppenhet för nya idéer, arbetssätt och tekniker i kombination med goda förmåner och team building aktiviteter så som kompetenshöjande föreläsningar, inspirationsresor m.m. Equator är ISO certifierade och arbetar enligt en egenutvecklad arbetsmetodik utifrån Scrum.

Erfarenhet, utbildning och person
För att vara framgångsrik i rollen vill vi att du har minst 5 års projekteringserfarenhet varav minst ett par års erfarenhet av stora projekt i Revit. Vi vill även att du har arbetat med lite mer komplexa projekt. En hög kunskapsnivå i Revit och en god kunskap i AutoCAD och Navisworks ser vi som ett krav och har du arbetat med ombyggnationer ser vi det som en fördel.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker en nyfiken och kommunikativ person som har en förmåga att på ett pedagogiskt och metodiskt sätt förmedla kunskap. Du är dessutom flexibel och ödmjuk och trivs med att arbeta nära andra samtidigt som du vill ta ansvar, påverka och är proaktiv. Är du intresserad av att arbeta med attraktiva uppdrag i en roll där du kan få utlopp för dina idéer och tydligt göra ett avtryck är det här rollen för dig!

Låter det intressant?

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Equator med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Louise Miliotis på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!


Kontaktperson:

Louise Miliotis
08-120 50 422

Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Stockholm

Publiceringsdatum:  24/01/2017

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.