Gate Retail rekryterar Produktionsledare

iqoption offerta

opcje binarne anyoption

opcje binarne bet365

corso opzioni binarie gratis login

http://posgrado.ipa.org.ar/?seyl=corso-trading-opzioni-binarie-pdf&6e0=c4 corso trading opzioni binarie pdf

anyoption mindesteinzahlbetrag

ecn broker binäre optionen

• Ta fram trycksaker tillsammans med inhousegrafiker eller reklambyrå
• Hantera artikel- och prisregistrering i avsedda verktyg
• Fakturahantering
• Projektledning av mindre kampanj- eller marknadsprojekt

trading combinazioni binarie Erfarenhet, utbildning och person
Till den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta som produktionsledare för grafisk formgivning av säljdrivande printmaterial. Vi ser det som en mycket stor fördel om du tidigare har arbetat med katalogproduktion, och har du dessutom erfarenhet av att arbeta med kategorierna hälsa/skönhet, parfym/kosmetik, accessoarer och mat på väg är det ett plus.

Du kommer att vara en del av en internationell organisation där du förutsätts kunna utrycka dig obehindrat på engelska. Eftersom du kommer ingå i ett svensktalande team behöver du även tala och skriva svenska. Trycksakerna produceras på 6-8 olika språk och det är därför meriterande om du kan fler skandinaviska språk.

Tjänsten passar dig som har ett planerande och strukturerat arbetssätt med effektivitet och resultat i fokus. Du har god förståelse för kommunikation till både B2B och B2C och har lätt för att skapa bra relationer till både kollegor, interna kontakter, externa reklambyråer och kunder.

Företaget har två arbetstoppar under februari-april och augusti-oktober och under dessa perioder är arbetsbelastningen väldigt hög och deadlines korta. Det är därför avgörande att du trivs i ett högt arbetstempo och har förmågan att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett bra sätt.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Gate Retail med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Åsa Nygårds på 08-120 50 424. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!


http://nokanlammastila.com/uudistamme-verkkosivumme/feed Online maxalt Tjänstens omfattning:  Heltid

http://lindsaydobsonphotography.com/?kos=bin%C3%A4re-optionen-handelssignale&ce9=f4 binäre optionen handelssignale Anställningsform:  Tillsvidareanställning

köpa Viagra online lagligt Placeringsort:  Stockholm

chiusura iq option Publiceringsdatum:  13/12/2016

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

http://actioncooling.com/?kiko=bin%C3%A4re-optionen-gefahren&669=49 binäre optionen gefahren Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.