Gate Retail rekryterar Produktionsledare

Företaget
Gategroup is the leading independent global provider of products, services and solutions related to a passengers’ on-board experience. The company specializes in catering and hospitality and on-board products and services to companies that serve people on the move. Gategroup achieved revenues of CHF 3,000 million in their last financial year.

Recently, gategroup acquired Gate Retail (former Inflight Service Europe), the leading airline retailer in the Nordic region. The combined companies will form one of the largest airline retailers in the world, with the aim to further grow market share around the world. Innovation and use of the groups combined purchasing power will be key parts of the strategy.

Arbetsuppgifter och tjänsten
Till vår uppdragsgivare Gate Retail söker vi nu en strukturerad produktionsledare som kommer att vara en del av produktionen på marknadsavdelningen. Produktionsteamet planerar, designar och producerar marknadsmaterial för digitala kanaler, men arbetar framförallt med design och layout av säljfrämjande trycksaker åt företagets samtliga flygbolagskunder samt även Gate Retails egna interna marknadsföring.

I rollen som produktionsledare kommer du att planera, leda och utvärdera produktionen av flygbolagets tryckta säljfrämjande ombordkommunikation till de flygbolagskunder som du ansvarar för.

Detta är en heltidstjänst placerad på Gate Retails svenska huvudkontor i Kista.

Ditt arbete som produktionsledare innebär att vara länken mellan kategori/inköpsavdelningen och kunden, dvs. det flyg- eller charterbolag som du ansvarar för. Som produktionsledare ingår du i ett produktionsteam som består av fyra produktionsledare, två grafiska formgivare samt chef för produktion. Du kommer att ha ett nära samarbete med kategorichefer som sitter i Kista samt på företagets kontor i Luton, England. Du kommer även att ha kontakt med externa reklambyråer.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

• Ta emot leverans av sortiment från kategoriavdelningen
• Ta fram trycksaker tillsammans med inhousegrafiker eller reklambyrå
• Hantera artikel- och prisregistrering i avsedda verktyg
• Fakturahantering
• Projektledning av mindre kampanj- eller marknadsprojekt

Erfarenhet, utbildning och person
Till den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta som produktionsledare för grafisk formgivning av säljdrivande printmaterial. Vi ser det som en mycket stor fördel om du tidigare har arbetat med katalogproduktion, och har du dessutom erfarenhet av att arbeta med kategorierna hälsa/skönhet, parfym/kosmetik, accessoarer och mat på väg är det ett plus.

Du kommer att vara en del av en internationell organisation där du förutsätts kunna utrycka dig obehindrat på engelska. Eftersom du kommer ingå i ett svensktalande team behöver du även tala och skriva svenska. Trycksakerna produceras på 6-8 olika språk och det är därför meriterande om du kan fler skandinaviska språk.

Tjänsten passar dig som har ett planerande och strukturerat arbetssätt med effektivitet och resultat i fokus. Du har god förståelse för kommunikation till både B2B och B2C och har lätt för att skapa bra relationer till både kollegor, interna kontakter, externa reklambyråer och kunder.

Företaget har två arbetstoppar under februari-april och augusti-oktober och under dessa perioder är arbetsbelastningen väldigt hög och deadlines korta. Det är därför avgörande att du trivs i ett högt arbetstempo och har förmågan att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett bra sätt.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Gate Retail med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Åsa Nygårds på 08-120 50 424. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!


Kontaktperson:

Åsa Nygårds
08-120 50 424

Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Stockholm

Publiceringsdatum:  13/12/2016

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.