Preem söker Produktkvalitetsansvarig till Depot Management

profit mit binäre optionen Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, förnybara drivmedel och eldningsoljor till företag och privatpersoner i Sverige. Våra två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner ton råolja per år. Drygt två tredjedelar av produktionen exporteras, vilket gör oss till Sveriges tredje största exportföretag. Preem har ett rikstäckande servicenät med cirka 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 300 anställda varav 900 arbetar vid våra två raffinaderier i Göteborg och Lysekil. Tillsammans med personal hos återförsäljare och partners är vi över 3 000 medarbetare som möter kunderna under Preems varumärke. För helåret 2015 var Preems omsättning 66 miljarder SEK.

http://peppermintenergy.com/?nuf=beste-zeit-f%C3%BCr-handel-mit-optionen&ac3=35 beste zeit für handel mit optionen

binäre optionen über maxblue Som Produktkvalitetsansvarig får du en nyckelroll med fokus på kvalitet och framtagande av nya produkter. Du har en stödjande funktion och deltar i ett antal samarbetsforum. Du kommer tillhöra avdelningen Affär & Avtal inom Depot Management som består av fyra medarbetare och du rapportera till chefen för Affär & Avtal. Tjänsten är placerad i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidare anställning. I tjänsten ingår även viss beredskap samt en befogenhet att godkänna produkter in och ut från depå.

opzioni binarie ritracciamenti fibonacci

binäre option beste plattform

iqoption 4me

Du kommer t.ex. att arbeta med:
• Framtagande av nya drivmedel och drivmedelsblandningar
• Ansvar för produktkvaliteten till och från depå
• Service till raff och depå i produktkvalitetsfrågor
• Depåinstruktioner
• Produktspecifikationer
• Standardisering

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

binary options forum Erfarenhet, utbildning och person
Vi söker dig som har en akademisk examen inom kemi eller motsvarande samt ett par års arbetslivserfarenhet från t.ex. processindustri, laboratorium eller liknande verksamhet. Extra meriterande är om det finns erfarenhet från biobränsleområdet eller petroleumbränslen. För att skaffa nödvändig kunskap finns möjlighet till arbetsrotation till andra avdelningar, t.ex. laboratoriet och produktionsplanering. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal och skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet. Du har god allmän datorvana speciellt Excel.

För att trivas i rollen är du noggrann och van vid att arbeta på ett strukturerat sätt. Du är van vid att arbeta självständigt och fatta egna beslut. Tjänsten kräver en känsla för service och en förmåga att skapa goda samarbeten såväl intern som externt. Du har förmåga att hantera stundvis stressiga arbetstoppar på ett strukturerat och lugnt sätt. Då arbetet utförs i flera olika system och innebär hantering av mycket information behöver du ha en analytisk, problemlösande och pragmatisk inställning samtidigt som du är noggrann och ansvarfull. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Fackliga kontaktpersoner: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner.

aggiungere bande di bollinger opzioni binarie Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Preem med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill och bifoga ditt CV, personliga brev och betyg. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louise Miliotis på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!


http://shepline.com/?soba=rsi-nelle-opzioni-binarie&e70=de rsi nelle opzioni binarie Kontaktperson:

Louise Miliotis
08-120 50 422


opcje binarne anyoption Tjänstens omfattning:  Heltid

binary options currency charts Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Köp Strattera online-Luleå (Kallax) Placeringsort:  Stockholm

النادي المنزلية Publiceringsdatum:  01/01/1970

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

http://beeline-music.de/allgemein/2007-07-03/elton-ohne-candle/feed/ kann man geld mit 24option machen Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.