E-Commerce system specialist till Gate Retail

plus500 e opzioni binarie gategroup is the leading independent global provider of products, services and solutions related to a passengers’ on-board experience. The company specialises in catering and hospitality and on-board products and services to companies that serve people on the move. gategroup achieved revenues of CHF 3,000 million in their last financial year.

binäre optionen handeln wo

binäre optionen reich werden Till vår uppdragsgivare söker vi nu en driven och självgående E-Commerce system specialist. Tjänsten har en central roll i företagets digitala team där fokus kommer att ligga på att säkerställa att deras e-handelsbutiker är optimerade och håller hög kvalitet.

http://www.psinternational.net/?soys=was-ist-bdswiss was ist bdswiss

bdswiss com demo

http://tukani.cz/?pimono=dinero-gratis-opciones-binarias&eff=f0 dinero gratis opciones binarias

Inköps Atarax utan recept

• samarbete med systemleverantör för att lösa dagliga frågor
• säkra att alla kommersiella webbplatser är uppdaterade och har korrekt information
• vara företagets web/backoffice superuser
• proaktivt övervaka och optimera webbsidornas prestanda
• supportera kundservice med data-/systemfrågor
• driva interna projekt i syfte att effektivisera och optimera webbplatserna
• arbeta nära marknadsavdelningen med planering av nylanseringar och ändringar samt säkra att logistikflödet fungerar

http://al-aalem.com/?binara=%D8%A8%D9%88-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D9%86%D8%AE%D8%A8%D8%A9-V1.2-%D8%A7%D9%84%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D9%85%D8%A4%D8%B4%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84&ef5=17 بو المسار النخبة V1.2 الخيارات الثنائية مؤشر التداول Erfarenhet, utbildning och person
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom E-Commerce, systemvetenskap eller likvärdig. Har du även utbildning inom kommunikation eller digitala medier och dess samverkan med traditionella medier ser vi det som starkt meriterande.

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har minst fem års relevant arbetslivserfarenhet inom webbadministration, e-handel och optimeringsarbete B2C. Du har även erfarenhet av att arbeta med systemförvaltning, dataflöden samt kunskap om hur man bygger och underhåller en e-handelsplats. Goda kunskaper inom användarvänlighet och gränssnitt är önskvärt. Vi ser även att du är van att arbeta i projektform och har du tidigare erfarenhet av projektledning ser vi det som meriterande.

Då företaget verkar på en internationell marknad är mycket goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett nordiskt språk är det ett stort plus. Du bör även ha goda kunskaper i Office-paketet samt vara bekväm med att jobba med tekniker såsom HTML5/CSS/LESS/Javascript. Det är också ett plus om du har erfarenheter av att jobba med en responsiv e-handelsbutik och Adobe Creative Suite.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! Vi söker en noggrann, lösningsorienterad och strukturerad person. Du har ett serviceintresse samt förmåga att kommunicera med olika typer av människor oavsett position. Du är analytisk, har tålamod, är positiv i ditt förhållningssätt samt är en lagspelare som gillar att ha roligt på jobbet.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Gate Retail med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Sophie Karlsson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!


Köp Inderal på nätet Arvidsjaur, Sverige Kontaktperson:

Sophie Karlsson
08-120 50 423

كتابة كلمات على الصور Tjänstens omfattning:  Heltid

bdswiss deutsche app Anställningsform:  Tillsvidareanställning

inwestycje w opcje binarne opinie Placeringsort:  Stockholm

http://www.swazilandforum.com/?n=iq-option-yahoo iq option yahoo Publiceringsdatum:  02/01/2017

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

Sildenafil Citrate på nätet säkert Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.