Projektledare Bostadsutveckling till Besqab

Företaget
Fastigheter är som relationer. De måste utvecklas och behandlas med omsorg. På Besqab är vi bra på både och. Vår verksamhet spänner över hela fältet från köp och förädling av råmark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdfastigheter.

Arbetsuppgifter och tjänsten
Besqab växer och satsar för framtiden. Vi har flera nya och spännande projekt på gång och behöver därför anställa ytterligare en Projektledare inom Bostadsutveckling.
Besqab fortsätter att växa på Stockholms bostadsmarknad. Vi är idag drygt 100 personer anställda i bolaget och är sedan 2014 noterade på NASDAQ OMX. Vårt arbete spänner över hela processen från ax till limpa och oavsett projektens storlek präglas de alltid av ett starkt personligt engagemang.

Vi arbetar med bostadsutveckling inom tre affärsområden: Projektutveckling Bostad, Construction Management (projektledning med totalansvar för hela byggprocessen på uppdrag av extern beställare) samt Fastighetsutveckling av vårdbostäder. Vi är verksamma i Stockholm och Uppsala län.

Till verksamheten i Stockholm söker vi nu en Projektledare inom Bostadsutveckling som kommer att arbeta med projekt inom alla affärsområden.
Du kommer att ha totalansvar för bostadsprojekt där du är delaktig i hela processen genom att samordna och leda projektet från planering och projektering till genomförande och uppföljning. Du rapporterar till en Affärschef och din arbetsplats är på huvudkontoret i Täby.

I rollen ingår ansvar för:

- Projektutformning i tidiga skeden
- Projekteringsledning och samordning med konsulter, entreprenörer och övriga leverantörer
- Myndighetskontakter
- Upphandling och kalkylarbete
- Budget och tidsplan
- Kalkyler och ekonomisk plan för BFR
- Försäljningsarbete
- Leda projektgruppen mot uppsatta mål

Till din hjälp finns ett flertal stödfunktioner inom Besqab.

Besqab som företag präglas av ett gott samarbetsklimat med engagerade medarbetare som sätter affären främst. Under flertalet år har den årliga NMI-undersökningen visat på nöjda medarbetare och då framförallt tack vare den goda stämning, öppenhet och hjälpsamhet som råder. I början av förra året utsågs man också till det bostadsbolag som har nöjdast kunder.

Besqab har sitt kontor i Täby där även denna tjänst är placerad och flyttar under 2017 in i nybyggda lokaler vid Mörby Centrum.

Erfarenhet, utbildning och person
Vi söker dig med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från bostadsproduktion där du genomfört ett antal byggprojekt. Du har antagligen erfarenhet som Projektledare men kanske arbetar du idag som Arbetschef, Projekteringsledare eller Biträdande Projektledare och är nu redo att ta nästa steg i din karriär.

Vidare har du;

- Erfarenhet av projektledning från både mindre och stora, komplexa projekt
- God vana vid ekonomisk uppföljning och styrning
- God förmåga att planera och dokumentera
- Erfarenhet av entreprenadinköp

Din utbildningsmässiga bakgrund är troligtvis en Civilingenjörsutbildning inom Väg- och Vattenbyggnad, Lantmäteri, Samhällsbyggnad eller en 3-årig utbildning som Högskoleingenjör. Alternativt har du genom arbete skaffat dig motsvarande kompetens.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är av stor vikt att du är strukturerad, social och kommunikativ. Du är metodisk och van vid att koordinera och fördela arbetsuppgifter samt bekväm i en ledande befattning. Framförallt är du genuint intresserad av det du gör och sätter affären främst.

B-körkort är ett krav.

Låter det intressant? Skicka då in din ansökan så snart som möjligt.
För att söka tjänsten, vänligen klicka på "ansök-knappen" här intill. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!


Kontaktperson:


Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Täby

Publiceringsdatum:  15/01/2017

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.