Upphandlare till Stockholms Hamnar

bank binary automated binary trading Företaget
Stockholms Hamnar är Östersjöns största mötesplats, med hamnar i Kapellskär, Stockholm och Nynäshamn. Koncernen har 155 anställda och omsatte 726 mkr under 2015. Stockholms Hamnar främjar sjöfarten och säkrar regionens varuförsörjning genom att erbjuda kajplatser samt service och tjänster för färje-, kryssnings- och godstrafiken. Läs mer på www.stockholmshamnar.se.

agieffe market opzioni binarie http://blog.halobiz.co.nz/?chebyrek=broker-italiani-opzioni-binarie&530=46 broker italiani opzioni binarie Arbetsuppgifter och tjänsten
Stockholms Hamnar är ett kommunalt bolag inom försörjningssektorn och tillämpar därför LUF för upphandling av varor, tjänster och entreprenader. Detta ger andra möjligheter, jämfört med den klassiska sektorn (LOU), till att i dialog med anbudsgivarna göra goda affärer samtidigt som det ställer höga krav på kreativitet och förhandlingsförmåga hos upphandlaren.

investire in opzioni cosa sono Upphandlingsenheten på Stockholms Hamnar är inne i ett spännande utvecklingsskede och vi söker dig som vill bli en del av ett engagerat upphandlingsteam, samt medverka i utvecklingen och uppföljningen av en effektiv upphandlingsverksamhet. Stockholms Hamnar utför årligen ett 60-tal upphandlingar, utöver befintliga ramavtal, där du kommer att få driva stora och spännande upphandlingsprojekt inom olika områden.

köp viagra snabb leverans Du kommer att arbeta med att genomföra upphandlingar där tonvikten ligger på entreprenad- och tjänsteupphandlingar samt upphandla nya ramavtal. Som upphandlare förvaltar du även framtagna ramavtal genom att ha en dialog med entreprenörer, konsulter och kollegor. Du ger råd och stöd till Stockholms Hamnars byggprojektledare och övriga medarbetare vid genomförandet av entreprenadupphandlingar. Inom ramen för tjänsten ligger också att delta i arbetet med att utveckla och implementera nya och effektivare arbetssätt för att säkerställa att hela organisationen bedriver sitt inköpsarbete enligt bästa praxis.

www magnumoptions Tjänsten innebär bland annat följade arbetsuppgifter:

tasse guadagni opzioni binarie • Driva och självständigt genomföra entreprenadupphandlingar samt upphandlingar av varor och tjänster.
• Arbeta i nära samverkan med respektive projekt och ansvara för att upphandlingar genomförs inom tidplan samt i enlighet med det som bestämts i projektet.
• Stötta organisationen i upphandlings- och kontraktsfrågor samt vara ett konsultativt stöd i alla frågor som rör upphandlingsprocessen.
• Granska och utvärdera upprättade avtal och säkerställa ett professionellt och affärsmässigt arbete i enlighet med Stockholms Hamnars värderingar och riktlinjer.
• Fungera som en operativ resurs och bollplank till koncernen vad gäller strategiska beslut, förhandlingar och juridiska frågor.
• Ta fram inköpsstrategier samt medverka vid framtagandet av riktlinjer, rutiner och mallar för upphandling och inköp.

iscrizione iq option Tjänsten är placerad på Stockholms Hamnars moderna kontor i Frihamnen, med utsikt över hamntrafiken. Du rapporterar till upphandlingschefen.

hypothesys http://iviti.co.uk/?vera=programma-per-investire-opzioni-binarie&f33=b4 programma per investire opzioni binarie Erfarenhet, utbildning och person
Till den här tjänsten söker vi dig som under fem till sju år byggt upp din kompetens genom att på ett strukturerat sätt genomföra strategiska upphandlingar i en beställarorganisation. Du är van att arbeta i projektform och har goda kunskaper inom LUF/LOU. Genom ditt arbete har du en bred erfarenhet av olika typer av upphandlingar och du har även god förhandlingsvana. I ditt arbete har du arbetat i elektroniska upphandlingssystem och du har en god erfarenhet kring AMA-systemet.

estrategia nelly opciones binarias Din utbildning är relevant i förhållande till tjänsten. En akademisk högskoleexamen inom till exempel juridik eller ekonomi är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi vill komma i kontakt med dig som har ett utåtriktat sätt och en kommunikativ förmåga. Det är viktigt att du ser dig själv som en lagspelare och har en prestigelös och hjälpsam inställning till dina kollegor. Andra viktiga egenskaper som prioriteras är förmågan att arbeta strukturerat och självgående och att du har en problemlösande analytisk förmåga samt kan ta egna initiativ och självständigt driva arbetet framåt.

I den här rekryteringen samarbetar Stockholms Hamnar med Level Recruitment. Sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Åsa Nygårds på 08-120 50 424. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen med din ansökan!


binaire opties no deposit bonus Kontaktperson:

Åsa Nygårds

binäre optionen besteuerung Tjänstens omfattning:  Heltid

online brokerage Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Köp Strattera på nätet Helsingborg (Heliport ), Sverige Placeringsort:  Stockholm

http://generalclad.com/?serebro=iq-optoon&1ab=ff iq optoon Publiceringsdatum:  15/01/2017

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

http://mthoodpress.com/?vasilisa=Best-computer-work-at-home-jobs&536=2a Best computer work at home jobs Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.