Senior Projektcontroller till Locum

ip option trading commenti blogger Locum förvaltar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Stockholms läns landsting. Bland hyresgästerna dominerar sjukvården i länet. Vår vision är att vara en av Sveriges bästa fastighetsförvaltare 2020.

http://www.statlogistics.com/?nlo=die-beste-strategie-f%C3%BCr-bin%C3%A4re-optionen&71d=55 die beste strategie für binäre optionen På uppdrag av Stockholms läns landsting genomför vi en av de största satsningarna någonsin på sjukhusfastigheterna inom länet. Ny-, om- och tillbyggnader på bland annat Södersjukhuset, Södertälje sjukhus, Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge, S:t Görans sjukhus och Danderyds sjukhus ska färdigställas under de närmaste åren. Utöver det driver vi ca 800 byggprojekt årligen inom vårt ordinarie förvaltningsuppdrag.

opcje binarne pdf chomikuj

binaire opties boek

trading di opzioni binarie automatizzato

welke binaire opties

http://accomacevents.com/?aladin=binre-optionen-konsumentenschutz binre optionen konsumentenschutz I rollen som projektcontroller på Locum erbjuds du en chans utöver det vanliga. I tjänsten kommer du att stötta projektorganisationen som för närvarande driver en projektvolym på ca 16 mdr kronor. I denna roll får du ett stort ansvar och rapporterar till Stabschefen på projektavdelningen. Tjänsten är centralt placerad på Locums moderna kontor på Södermalm.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
• Att ta fram analyser, rapporter och utveckla ekonomistyrningsprocesser.
• Vara kunskapsstöd inom projektekonomi för projektområdeschefer, projektchefer samt projektledare.
• Ansvara för Unit4 Agresso och MAP-kostnadsstyrning samt utveckla arbetssätt, rutiner och rapporter.
• Månatliga projektgenomgångar, framtagande av rapporter samt kvalitetssäkring av dem.

Erfarenhet, utbildning och person
Vi ser att du har en gedigen erfarenhet av att arbeta med projektekonomi i stora projekt, gärna i miljardklassen. Du arbetar kanske idag på ett fastighetsbolag eller kommer från entreprenadbranschen. Viktigt är att du har en lång och gedigen erfarenhet ifrån projektekonomi.
Vi ser att du är högskoleingenjör/civilingenjör/civilekonom alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser att rätt kandidat har en väl utvecklad samarbetsförmåga och ett strukturerat arbetssätt. För att lyckas i rollen bör du också ha en god förståelse för bygg/entreprenadbranschen samt en analytisk förmåga. Vi efterfrågar en siffermänniska som lätt kan tolka numerisk information. Som person har du en god kommunikationsförmåga och en öppen personlighet då man ingår i olika gruppkonstellationer. Vi ser även att du är självgående, ser vad som behöver göras och driver dina processer vidare.

Låter det intressant?

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar Locum med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Louise Miliotis på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!

För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.


auto trading binary Kontaktperson:

Louise Miliotis
08-120 50 422

opciones binarias fxcm Tjänstens omfattning:  Heltid

http://vietmoz.com/?syrcis=cos-e-opzioni-binarie cos e opzioni binarie Anställningsform:  Tillsvidareanställning

purchase cheap Seroquel onlinebuy Seroquel on line without a rx Placeringsort:  Stockholm

vincere con opzioni binarie Publiceringsdatum:  17/01/2017

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

Buy generic Keflex Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.