Driven och strukturerad Distriktschef Installation sökes till Västerås!

واجب منزلي  Företaget
KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder säkra och lättillgängliga förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. Vi tror på att förbättra prestationer genom att inspirera, engagera och utveckla våra medarbetare. 2015 omsatte KONE 8,6 miljarder euro och hade ungefär 50 000 anställda i över 50 länder.

binäre optionen broker testsieger binäre optionen 60 sekunden erfahrungen Arbetsuppgifter och tjänsten
På KONE vill vi ha en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar till delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

opcje binarne sposób Till vår uppdragsgivare KONE söker vi en driven och energisk Distriktschef Installation till Västerås.

bigoption Som Distriktschef Installation kommer du inneha personalansvar och i det dagliga leda 11 erfarna och självgående tekniker.

binaryie opzioni forex Du brinner för att utveckla människor och leda team och motiveras av stort eget ansvar. Du förväntas följa upp och analysera finansiella- och operativa nyckeltal som en del i detta.

opcje binarne algorytm Din roll är att styra och kontrollera projekt från försäljning/installation till färdigställande och överlämnande till kund och underhåll. Distriktschef Installation är ansvarig för att leda och styra installationsteamet för att säkerställa trygga leveranser av KONES lösningar i rätt tid och av högsta kvalitet inom given budget. Han/hon agerar som KONES kontakt till kunder och andra intressenter under hela genomförandeprocessen. Dessutom förväntas det att du stödjer säljteamet vid behov under olika aktiviteter i samband med offertarbetet.

opciones binarias casos reales optiontime wochenende Erfarenhet, utbildning och person
Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning och gärna med ekonomisk inriktning alternativt har du längre relevant arbetslivserfarenhet.

binäre optionen signale För att vara framgångsrik i denna roll har du minst 3 års erfarenhet av en arbetsledande roll i närliggande bransch för en grupp på minst 5 personer. Det ses som meriterande om du har el. och/eller mekanik bakgrund.

thiago opzioni binarie Du har stor systemvana och arbetar dagligen i MS Office. Har du erfarenhet av att arbeta i SAP eller annat affärssystem är det ett extra plus.

http://winevault.ca/?perex=piattaforma-simulazione-opzioni-binarie piattaforma simulazione opzioni binarie Du talar och skriver flytande svenska. Då bolagets koncernspråk är engelska förväntas det att du har goda kunskaper i tal och skrift.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! Som person är du strukturerad, ansvarskännande och en målinriktad doer som inte är rädd för att ta beslut. Du är kommunikativ och har förmåga att skapa goda relationer samt inger förtroende såväl internt som externt. Du arbetar självständigt, känner dig trygg i din yrkesroll och vågar stå för dina beslut.

Du ger dina anställda en strategisk riktning som du bryter ner till mål och actions och skapar förutsättningar för långsiktighet och hållbarhet.

Slutligen söker vi dig som samarbetar bra inom och utanför enheten samt inspirerar och motiverar din omgivning.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar KONE AB med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!


Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

auto trading opzioni binarie Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.