Systemutvecklare inom medicinteknik

Företaget
Elekta är ett globalt medicinteknikföretag som utvecklar och säljer innovativa kliniska lösningar för behandling av cancer och sjukdomar i hjärnan. Företaget utvecklar sofistikerade behandlingssystem och planeringsmjukvara för strålterapi, strålkirurgi och brachyterapi, samt mjukvarusystem som stödjer ett effektivt arbetsflöde i cancervården.
Elektas verksamhet syftar till att förbättra, förlänga och rädda livet för svårt sjuka patienter. Genom att vidga gränserna inom vetenskap och teknologi, kan Elekta erbjuda intelligenta och resurseffektiva lösningar som skapar förtroende hos både vårdgivare och patienter.
Elektas system och kliniska lösningar används idag vid mer än 6 000 sjukhus världen över. Elekta har cirka 3 800 medarbetare globalt. Huvudkontoret ligger i Stockholm och företaget är noterat på NASDAQ Stockholm. För mer information om Elekta, se www.elekta.com.

Arbetsuppgifter och tjänsten
Till Elekta söker vi en skicklig systemutvecklare inom C++ som vill använda sin talang till att ge cancerpatienter en bättre och effektivare strålbehandling. Du kommer jobba med mjukvaran till Elektas nya banbrytande produkt MR-Linac, som möjliggör interaktiv visualisering och anpassning för säkra strålbehandlingar.

Arbetsuppgifter

I ditt arbete som systemutvecklare kommer du att ingå i ett scrumteam som ansvarar för ny- och vidareutveckling av programvaran för dosplanerings- och informationssystemet. Här kommer du ha en betydande roll då du arbetar med alla delar från kravanalys, design till implementation och systemverifiering. Vi arbetar med testdriven utveckling och du kommer som systemutvecklare att testa såväl ditt egna samt dina medarbetares arbete. I rollen kommer du att samarbeta med produktansvariga, gränssnittsdesigners och andra utvecklingsteam för att specificera och utveckla kompletterande produkter.

På Elekta bedrivs lättrörlig och effektiv systemutveckling med utvecklingsmetoder där stor vikt läggs på att kontinuerligt förbättra utvecklingsprocesser och arbetssätt. Avdelningen arbetar sedan flera år tillbaka agilt utifrån SAFe-metoden med flexibla team.

Här finns fantastiska möjligheter att utvecklas vidare genom att lära av mycket kompetenta kollegor. Avdelningen karaktäriseras av familjär stämning och högt i tak. Tjänsten är med placering på huvudkontoret i centrala Stockholm.

Erfarenhet, utbildning och person
Vi letar efter dig som har en akademisk examen i datavetenskap eller liknande. Vi tror att du har jobbat några år med systemutveckling, gärna med stora komplexa system. Du har goda kunskaper inom C++ och har erfarenhet av att agila arbetssätt. Det är en fördel om du har erfarenhet av C#, SOA, Visual Studio samt databaser. Det är meriterande om du har erfarenhet inom medicinteknik.

Vi vill att du har mycket goda kunskaper i engelska och gärna en god förståelse i svenska.
Du är noggrann, har ett öga för detaljer och är mycket kvalitetsmedveten. Vidare letar vi efter dig som gillar att arbeta i team med allt vad det innebär i termer av att dela med sig av kunskap, vara lyhörd och kunna sätta teamet först.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Elekta med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Anna Smedberg på 08-120 50 429. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!


Kontaktperson:

Anna Smedberg
08-120 50 429

Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Stockholm

Publiceringsdatum:  07/02/2017

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.