Arbetsledare sökes till Caverion

Företaget
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. För oss är det viktigt att alltid ligga i framkant och att vara med och driva utvecklingen i branschen. Hos oss får du möjlighet att uppdatera din tekniska kompetens eller dina ledaregenskaper. Vi är ett företag i utveckling och vi tror på samarbete, innovation, ansvar och professionalitet. Allt vi gör präglas av hög teknisk kompetens, professionell ledning och ett ständigt närvarande livscykelperspektiv.

Arbetsuppgifter och tjänsten
Till vår uppdragsgivare Caverion söker vi nu en Montageledare/Arbetsledare för Renrum till våra framtida, spännande installationsprojekt. Projekten är både nybyggnation och ombyggnation av Renrum för bland annat läkemedelsindustrin, elektronikindustrin, sjukhus och laboratorium. Montageledare/Arbetsledarens huvudansvar är att operativt delta i det dagliga arbetet som montör och vara vägledande i sitt arbetssätt. Du ska utöver det vara med och driva, planera och arbetsleda arbetet för övriga montörer på våra entreprenader. Du koordinerar och samordnar genomförandet av installationer samt leder gruppen framåt med fokus på goda resultat, effektivitet och kundnytta.

I dina arbetsuppgifter ingår bla:
• Styra och planera arbetsresurser så att dessa tillvaratas på bästa och mest kostnadseffektiva sätt.
• Planera arbetet utifrån de förutsättningar som finns på entreprenaden och i enlighet med projektledarens övergripande planering.
• Coacha och stötta dina medarbetare.
• Bygga relationer och agera rådgivare gentemot kunden för den aktuella entreprenaden.
• Ansvarar för tidrapportering.
• Delta i samordningsmöten och Arbetsledarmöten

Erfarenhet, utbildning och person
För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du har minst 5 års erfarenhet som operativ montör inom plåt eller stål alternativ likvärdig erfarenhet inom branschen. Vi ser också att du har minst 2 års erfarenhet som arbetsledare för större entreprenader. Har du erfarenhet av att montera kylrum, är plåtslagare eller arbetat som snickare med specialisering inom plåt är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du har god datorvana och kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt. B körkort är ett krav för tjänsten.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för oss är det avgörande att våra Montageledare/Arbetsledare har en naturlig fallenhet för att samarbeta och kommunicera med såväl kunder som medarbetare och projektledare. Du har du god förmåga att planera, organisera och genomföra, kan se saker ur ett helhetsperspektiv och delegerar uppgifter på ett resurs- och kostnadseffektivt sätt.

Du är trygg i din roll som ledare, är tydlig men smidig i ditt sätt att kommunicera och drivs av att utveckla och effektivisera arbetet. Du är flexibel och löser problem när de uppstår, vågar fatta beslut och är tydligt mål- och resultatfokuserad. Framförallt ser vi att du är serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

Varför Caverion?

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2014 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa.
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 4000 medarbetare och finns etablerade på drygt 100 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.
Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen nedan. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Sophie Karlsson på tel: 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!


Kontaktperson:

Sophie Karlsson
08-120 50 423

Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Stockholm

Publiceringsdatum:  14/02/2017

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.