Digital Project Manager till Gate Retail!

Företaget
Gategroup is the leading independent global provider of products, services and solutions related to a passengers’ on-board experience. The company specializes in catering and hospitality and on-board products and services to companies that serve people on the move. Gategroup achieved revenues of CHF 3,000 million in their last financial year.
Gate Retail (former Inflight Service) is part of the Gategroup organization in Europe, supporting and serving airlines with retail assortments and communication on-board aircrafts.

Arbetsuppgifter och tjänsten
Till vår uppdragsgivare Gate Retail söker vi nu en flexibel och lösningsorienterad Digital Project Manager. Med flygbolagskunder över hela världen och en bred produktportfölj av accessoarer, skönhetsprodukter, konfektyr och alkohol från några av världens främsta varumärken leder Gate Retail utvecklingen och försäljningen inom airline retail.

Initialt kommer rollen att vara en visstidsanställning på ett år men det finns goda möjligheter till en tillsvidareanställning på sikt. Tjänsten är ett resultat av en ny organisation inom marknad och e-handel där tydliga behov har uppstått kring projektledning av nya produkt-och tjänstelanseringar. En stor del av dessa satsningar kommer att handla om digitala insatser men även andra tillkommande arbetsuppgifter, utöver det digitala området, kommer att förekomma. Exempel på ett projekt kan vara att ta ett helhetsgrepp om en kunds pre-order verksamhet online, där du kommer att vara spindeln i nätet och bryggan mellan kund, användare och IT.

I denna roll kommer du att interagera med många olika parter inom organisationen. För större projekt såsom nya produkt-eller tjänstelanseringar kommer du att rapportera till en styrgrupp för det specifika projektet. För mindre projekt, såsom en research av en marknad eller behjälplighet kring offertarbete, kommer du arbeta mer självständigt. Övriga kontaktytor kan vara tekniska leverantörer, IT, Category management, Account Management, Customer Service och slutkund.

Tjänsten kommer att tillhöra det digitala teamet som ingår i marknadsavdelningen. Tjänsten är placerad på det svenska huvudkontoret i Kista och du kommer att rapportera till eCommerce Manager. Tjänsten kommer i perioder att innebära resor där du kan räkna med ett snitt på ca 2-4 resdagar i månaden.

Erfarenhet, utbildning och person
Till den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta online med koppling ut mot konsument. Du kan tex ha arbetat med webbplatsinstallationer, ansvarig för en e-tjänst eller som kravställare på system men koppling mot konsument. Vi ser gärna att du har gjort detta i 3-5 år. Projektledandet är centralt i rollen så någon form av erfarenhet av att driva projekt är även viktigt.

Vi söker dig som har en relevant universitets- eller högskoleutbildning. Motsvarande arbetslivserfarenhet kan också vara intressant.

Du talar engelska och svenska obehindrat och har du ytterligare språkkunskaper från Norden är det ett stort plus. Då koncernspråket är engelska är det även viktigt att du har goda kunskaper i skrift.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! Vi söker en flexibel, självgående och prestigelös person. Du har ett serviceintresse samt förmåga att kommunicera med olika typer av människor oavsett position. Du är analytisk, har tålamod och är positiv i ditt förhållningssätt som gillar att ha roligt på jobbet.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Gate Retail med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Susanna Hörler på 08-120 50 420. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!


Kontaktperson:

Susanna Hörler
08-120 50 400

Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Visstidsanställning

Placeringsort:  Stockholm

Publiceringsdatum:  12/03/2017

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.