Teknisk förvaltare till Folksams fastighetsbestånd

Företaget
Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster via affärsområdena Capital Markets, Leasing, Asset & Property Management, Valuation & Advisory och Corporate Solutions. Newsec grundades 1994 och är partnerägt. Idag har bolaget över 1 000 medarbetare fördelade på 32 kontor runt om i norra Europa. Newsec genomför årligen tusentals uppdrag och förvaltar över 2 000 fastigheter. Genom den stora volymen, lokal närvaro samt bredden och djupet inom de olika verksamheterna erhålls stor kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Arbetsuppgifter och tjänsten
Till Newsec Asset Management, Sveriges ledande förvaltare inom kommersiella fastigheter söker vi nu en Teknisk förvaltare med ansvar för några utav Folksams centralt belägna fastigheter, din placering kommer att vara på Humlegårdsgatan där Newsec sitter i trevliga lokaler. Newsec Asset Management har en hög tillväxttakt och efterfrågan på tjänsterna ökar ständigt.

Newsec Asset Management erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Klicka här för att ta del av Newsec-känslan och få en inblick i hur en arbetsdag kan te sig!

I nära samarbete med övrig organisation kommer du att ansvara för att driva och utveckla tilldelade fastigheters tekniska underhåll avseende ekonomi, drift, renhållning, säkerhet, återvinning, energibesparing på kort och lång sikt.

I rollen ingår även:

• Ansvar för löpande teknisk underhållsplanering, genomförande samt uppföljning
• Upprättande av drift- och underhållsbudget
• Upphandling och uppföljning av underentreprenörer
• Ansvar för att säkerställa kostnadseffektiva avtal
• Energioptimering, utveckling och uppföljning
• Strategiskt ansvar för SBA, myndighetsbesiktningar och skyddsronder
• Medverkande vid projektering och förberedelser vid ny- och ombyggnadsprojekt
• Ansvar för att aktuella fastigheter har de miljövänligaste och kostnadseffektivaste lösningar

Erfarenhet, utbildning och person
Vi söker dig med relevant teknisk utbildning alternativt har du motsvarande arbetslivserfarenhet. För att lyckas i denna roll har du minst 2-3 års erfarenhet som teknisk förvaltare, projektledare eller liknande. Du har god kunskap kring tekniska installationer i kommersiella fastigheter.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är av stor vikt att du kan identifiera dig med, -och att du vill arbeta i enlighet med Newsecs värdegrund som är passion för kollegor och kunder samt att du känner för kärnvärdena som är basen i arbetet: excellens, innovation och integritet. Vidare ser vi att du förstår vikten av att hålla både kollegor, hyresgäster och kund informerade löpande. Du håller uppsatta tidsplaner och uppskattar det administrativa inslaget i arbetet.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Newsec Asset Management med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!


Kontaktperson:

Carolina Eskengren
08-120 50 427


Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Stockholm

Publiceringsdatum:  01/01/1970

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.