Crew Training & Engagement Manager till Gate Retail!

Företaget
Gategroup is the leading independent global provider of products, services and solutions related to a passengers’ on-board experience. The company specializes in catering and hospitality and on-board products and services to companies that serve people on the move. Gategroup achieved revenues of CHF 3,000 million in their last financial year.

Gate Retail (former Inflight Service) is part of the Gategroup organization in Europe, supporting and serving airlines with retail assortments and communication on-board aircrafts.

Arbetsuppgifter och tjänsten
Till vår uppdragsgivare Gate Retail söker vi nu en duktig Crew Training & Engagement Manager med fokus på att utbilda flygbolagens besättningspersonal i försäljning och service för Gate Retails produkt -och tjänsteutbud ombord. Med flygbolagskunder över hela världen och en bred produktportfölj av accessoarer, skönhetsprodukter, konfektyr och alkohol från några av världens främsta varumärken leder Gate Retail utvecklingen och försäljningen inom airline retail.

I rollen samarbetar du tillsammans med två andra Crew Training & Engagement Managers som är placerade i England och du rapporterar till chefen över detta team som också är placerad där. Själv är du placerad på det svenska huvudkontoret i Kista.

Som Training & Engagement Manager har du som främsta fokus att skapa en branschledande utbildnings-och kommunikationsplattform för flygbolagens besättningspersonal. I din roll arbetar du nära flygbolagen för att skapa motivation och engagemang, i den för stunden gällande produktportföljen, och du är lyhörd för nya behov där du kan identifiera och genomföra nödvändiga förändringar. Du ansvarar för att uppdatera flygbolagen på nyheter i produktsortiment och hur dessa på bästa sätt kan säljas mot konsument.

Tillsammans med flygbolagens utbildningsansvariga såväl som Gate Retails kundansvariga ansvarar du för att kundanpassa innehållet i utbildningarna så det skräddarsys på bästa sätt. Kontakter med externa leverantörer kommer även att förekomma.

I denna tjänst kommer främsta utbildningsfokus att ligga på de nordiska flygbolagen där resor under vissa perioder kan bli intensivt.

Erfarenhet, utbildning och person
Till den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta som Training Manager eller säljcoach inom retail -och handelsbranschen. Du har dokumenterad erfarenhet av att öka försäljning mot konsumenter via dina utbildningar och har du arbetat med att utbilda chefer är det ett extra plus. Vi ser att du har gjort detta i åtminstone 4-5 år. Har du erfarenhet från flygbranschen ser vi det som meriterande men inte ett krav.

Du har en relevant högskoleutbildning alternativt motsvarade arbetslivserfarenhet.

Du kommer att vara en del av en internationell organisation där du förutsätts kunna utrycka dig obehindrat på engelska. Eftersom du kommer arbeta mot svensktalande kunder och kollegor behöver du även tala och skriva svenska. Kan du tala flera skandinaviska språk är det meriterande.

Tjänsten passar dig som har ett naturligt driv och engagemang av att bedriva ökad försäljning och service via andra. Du är kreativ och lösningsorienterad. Till rollens natur hör att du har lätt att tala inför folk, både på operativ och strategisk nivå.

Det är viktigt att du trivs i ett perioder av högre arbetstempo och att du har förmågan att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett bra sätt.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Gate Retail med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Susanna Hörler på 08-120 50 420. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!


Kontaktperson:

Susanna Hörler
08-120 50 400

Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Stockholm

Publiceringsdatum:  14/03/2017

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.