Försäljningsingenjör inom automation och drivsystem till Siemens

Företaget
Siemens är världsledande inom elektronik och elteknik med 405 000 medarbetare i 190 länder. Med innovativa lösningar bidrar vi till att skapa en mer hållbar och effektiv energiproduktion, ökad produktivitet i industrin, kostnadseffektivare hälso- och sjukvård och smartare infrastrukturlösningar. För att hitta svaren på de stora utmaningarna i vår tid krävs öppna och nyfikna medarbetare som vågar ställa de rätta frågorna. Kanske precis som du? Läs mer på www.siemens.se.

Arbetsuppgifter och tjänsten
Till vår uppdragsgivare Siemens söker vi dig som är i början av din karriär och har stort intresse för försäljning. Vi söker en engagerad och framåt person till tjänsten som säljare till södra Sverige inom automation och drivsystem.

I rollen som försäljningsingenjör kommer du arbeta i team tillsammans med teknisk expertis och säljsupport för att generera affärsmöjligheter. Du kommer utbildas av erfarna säljare för att få den bästa möjliga starten. Det finns ett bra kundunderlag att utgå ifrån och goda möjligheter till att utöka försäljningen i regionen då Siemens har den bredaste produkt-och tjänsteportföljen på marknaden inom industriautomation.

I tjänsten ingår:

• Att driva försäljningen av Siemens produktutbud inom automation och drivsystem i främst södra Sverige. Du arbetar med kartläggning, planering, bokning, genomförande av besök och andra aktiviteter hos nya och befintliga kunder
• Ansvar för att bygga och driva specifika projektteam mot våra kunder med hjälp av våra innesäljare och tekniska experter
• Att delta aktivt i det strategiska arbetet med utveckling av marknaden
kundunderlaget och kunderbjudandet.
• Representera Siemens på branschmässor och i andra event

Tjänsten är placerad på Siemens nya kontor i Malmö och du rapporterar till Säljansvarig inom Digital Factory och Industries & Drives.

Erfarenhet, utbildning och person
Vi tror att du har du några års erfarenhet av teknisk försäljning gärna då mot tillverkande industri eller processindustri. Har du arbetat med systemförsäljning är det meriterande.

Högskoleutbildning är inget krav, men meriterande. Däremot ser vi att du har någon form av eftergymnasial teknisk utbildning.

Som person är du nyfiken och hungrig. Du vill skapa förändring och har ett engagemang i affären. Teamwork är något du trivs med och du förstår vikten av att involvera andra kollegor i ditt arbete för att driva igenom dina affärer. Du är bra på att kommunicera och har en social framtoning, utan att glömma bort att lyssna på kunden för att hitta den bästa lösningen.

Svenska och engelska i tal och skrift samt körkort är ett krav.

Varför Siemens?

På Siemens finns en uttalad och väl etablerad policy som stödjer mångfald på arbetsplatsen. Vi erbjuder samma möjligheter till alla och vi ser mångfald som en tillgång då skiftande bakgrund och livserfarenhet bland medarbetarna höjer dynamiken i gruppen. Mångfald ökar möjligheterna att se saker från olika sidor och hitta nya, innovativa lösningar på problem.

Vill du komma i kontakt med någon facklig representant på Siemens AB maila till: facket.se@siemens.com

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Siemens med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Anna Smedberg på 08-120 50 429. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!


Kontaktperson:

Anna Smedberg
08-120 50 429

Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Malmö

Publiceringsdatum:  09/05/2017

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.