IT-Drifttekniker till Skandikon

Företaget
Skandikon är ett av Sveriges mest erfarna outsourcingföretag inom pensionsadministration och stiftelseförvaltning. Skandikon är en oberoende tjänsteleverantör i huvudsak inom den svenska tjänstepensionsmarknaden. Skandikons arbetssätt och verksamhetssystem är helt anpassade för att hantera tillståndspliktig verksamhet. Många av Skandikons uppdragsgivare står under Finansinspektionens tillsyn. Det innebär i praktiken att även Skandikons verksamhet står under denna tillsyn – och hanteras i enlighet med den.
Skandikon är det gemensamma varumärket för Skandikon Administration AB, Skandikon Pensionsadministration AB och Svensk Pensionsadministration KB. De båda förstnämnda är dotterbolag till Livförsäkringsbolaget Skandia medan det sistnämnda ägs av Skandikon tillsammans med Försäkringsbranschens Pensionskassa. Skandikon omsätter ca 120 Mkr och har ca 100 anställda med kontor i Stockholm, Sundsvall, Malmö och Vilnius.

Arbetsuppgifter och tjänsten
I samarbete med Skandikon rekryterar vi nu en IT-Drifttekniker vars främsta uppgift kommer vara att säkerställa och upprätthålla en driftsäker och kvalitativ miljö. Tillsammans med erfarna, trevliga och framförallt kunniga kollegor bildar ni företagets driftenhet där all IT ligger in-house. Då Skandikon nyligen valt att plocka hem driften är detta en stor möjlighet för dig som vill vara med och bygga upp något nytt men också ett tillfälle för dig att dela med dig av din kompetens.

I rollen ingår att arbeta med:

• Underhåll av servrar, infrastruktur, nätverk, system och applikationer
• Administration av Active Directory och andra Windowstjänster
• Proaktivt lösa infrastruktur- och nätverksproblem med hjälp av monitorering
• Uppgradera och uppdatera server och nätverksinfrastruktur
• Felsöka servrar, nätverk, applikationer m.m.
• Hantera virtuella maskiner

Du rapporterat till IT-Driftchef, tjänsten är placerad i trevliga, nyrenoverade lokaler med direkt närhet till Stockholms centralstation.

Erfarenhet, utbildning och person
För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du har 3-5 års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll såsom Drifttekniker, Microsofttekniker eller Systemadministratör. Du har goda kunskaper inom drift, övervakning och felsökning av server, nätverk och applikationer samt känner dig trygg i att arbeta med Microsoft Windows Server 2008-2016 samt MS SQL. Det är av stor fördel om du tidigare har arbetet i en virtualiserad miljö och också har komptens inom VM-ware, nätverk och System Center.

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom IT alternativt har du skaffat dig motsvarande kompetens på annat sätt. Meriterande är om du också har en eller flera certifieringar.
I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ansvarstagande, som har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga och också delar med dig av din kunskap. Vidare har du en förmåga att arbeta strukturerat i pressade situationer, en förmåga att prioritera samt är en ansvarsfull lagspelare som arbetar mot uppsatta mål.
Goda kunskaper i svenska och engelska samt svenskt medborgarskap är ett krav.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Skandikon med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!


Kontaktperson:

Carolina Eskengren
08-120 50 427

Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Stockholm

Publiceringsdatum:  05/04/2017

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.