Skandia söker kvalificerad Företagsrådgivare – Luleå

Företaget
Skandia är en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncerner. Vi har gett människor ekonomisk trygghet i 160 år och har en stark tradition av pionjäranda, produktutveckling och samhällsengagemang. Vi skapar rikare liv för människor med hjälp av lösningar inom sparande, pension, ekonomisk trygghet, och genom att underlätta för dem att fatta kloka beslut om sin ekonomi. Vi har 2 miljoner kunder i Sverige och Danmark, ett förvaltat kapital på 578 miljarder kronor och 2 500 anställda. Läs mer på www.skandia.se

Arbetsuppgifter och tjänsten
Marknaden för långsiktigt sparande förändras snabbt. Människor måste ta allt fler egna beslut i komplexa frågor som gäller sparande och pension och många har behov av stöd och hjälp för att hitta den lösning som känns rätt för just dem. I detta sammanhang finns en möjlighet för Skandia att leverera anpassade sparandelösningar och kvalificerad rådgivning.

Till Skandias kontor i Luleå söker vi nu en affärsdriven och relationsskapande företagsrådgivare.

Som företagsrådgivare hos Skandia är ditt fokus i huvudsak att arbeta med försäljning/rådgivning gentemot företaget och företagaren. Rådgivning utförs utifrån ett helhetsperspektiv som utgår ifrån kundföretagets behov i syfte att hitta lösningar som skapar ekonomisk trygghet för ägare och anställda. Du arbetar enligt en rådgivningsmodell som säkerställer att kundens behov tillvaratas och att Skandias erbjudande presenteras på ett attraktivt sätt.

Du får en mycket självständig roll och ett stort affärsmässigt ansvar vilket ställer höga krav på nyrekrytering av företag och förmåga att självständigt driva sin egen affär. Rollen innebär även att arbeta med att utveckla samarbetet med befintliga kunder genom kontinuerlig dialog och personliga möten. I den här rollen är kundfokus på små och medelstora ägarledda bolag i försäljningsområdet.

Du tillhör försäljningsområde NordNorr i region Nord.

Erfarenhet, utbildning och person
För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du har ett antal års erfarenhet från en liknande roll inom bank eller försäkringsbranschen och har du IFU Diplom, Swedsec licens samt gärna en högskoleutbildning inom ekonomi.

Du har ett brinnande intresse för företagande och affärer, är en proaktiv och utåtriktad relationsskapare och vet vikten av nätverksbyggande för att nå framgång i ditt arbete. Har du befintligt nätverk i regionen är det värdefullt. Som person är du resultatdriven, kundorienterad och genuint engagerad när det gäller att hitta tillfredsställande affärslösningar som är bra för båda parter och är van att arbeta på ett strukturerat och förtroendeingivande sätt.

Även om du trivs med ett stort mått av individuell frihet och tar eget ansvar för ditt arbete så värdesätter du ett gott och nära samarbete med kollegor och specialister inom Skandia för att kunna utvecklas och driva arbetet framåt. Din positiva attityd och inställning är avgörande för att lyckas!

Vidare är det av stor vikt att du är en van IT-användare och har erfarenhet av CRM-system, är tydlig i ditt sätt att kommunicera och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
Låter det intressant? Kontakta oss!
Ansökan

Sök tjänsten via Skandias hemsida eller följ denna länk: https://www.skandia.se/om-oss/jobba-hos-oss/. Du skickar in din ansökan via Skandias rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är den 15 augusti. Vid frågor är du är välkommen att kontakta Ulf Heikki (072-530 52 21) försäljningsområdeschef.

Varmt välkommen med din ansökan!


Kontaktperson:

Christian Smith
08- 120 50 410

Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Luleå

Publiceringsdatum:  11/07/2017

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.